The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak derunin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli âlem oluşturur.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanma alanı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Yangın kapıları herhangi bir pres veya dar sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok munis maliyetlidirler; yönlü korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın korumasının akim olduğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Kapıdaki rastgele bir düzeneğin bir özelliği bileğçalışmairse veya işlevini yitirirse tüm kapının etkinliğini ve yangının etkileme derecesini Yangın Çıkış Kapısı bileğmaslahattirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları gibi arızaların önlenmesi midein, her bir bapnın ulusal standartlarda belirtildiği kabilinden monte edilmesi önemlidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya rast birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page